Opel представя европейското турне на Кати Мелуа

Main March 9, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4912 views | no comments

Източник: www.opel.bg

Безплатно сваляне на песента "Walk Lightly On The World от сайта на Opel
Електрическият Opel Ampera ще придружи певицата в европейското й турне

Рюселсхайм. Певицата и посланик на Opel Кати Мелуа тръгва на европейското си турне утре от Дрезден. Турнето е кръстено на последния й албум "The House" и ще отведе певицата в 51 европейски града. Част от деветте концерта в Германия ще се проведат в Берлин (28 март), Хамбург (4 април), Мюнхен (11 и 12 юни) и Фрайбург (21 юни).

Със стартирането на турнето Opel ще предложи безплатно изтегляне на песента "Walk Lightly On The World за почитателите на Кати Мелуа. Във формат MP3 песента ще може да бъде изтеглена от сряда, 9 март, 11 ч. сутринта (българско време) до петък, 11 март 11 ч. сутринта (българско време) на opel-ampera.de и opel.de. Феновете също така ще могат да получат безплатно песента в интерактивна версия за iPad от електронното списание на Opel Opel iMag.

Електрическа комбинация: Opel Ampera и Кати Мелуа на живо

Серийната производствена версия на Opel Ampera, която току-що направи световната си премиера на изложението в Женева ще придружава Кати Мелуа по време на турнето й. Публиката на концертите може да очаква вълнуващи подгряващи преживявания, имайки възможността да види отблизо революционния електрически автомобил с удължен пробег на Opel. Марката е подготвила и някои изненади като DVD-та и възможност за сваляне на снимки с двете звезди посредством Bluetooth. А феновете на Кати Мелуа ще могат да изпращат на свои приятели във Facebook видео от концерта на живо.



"Кати Мелуа е изключителен артист. Тя подхожда на нашата марка и й придава лице. Ние предлагаме на нейните почитатели нещо повече със специалните си дейности по време на концертите й, заяви Ален Висер, Вицепрезидент на Opel, отговорен за продажбите, маркетинга и следпродажбената дейност. "Ние поддържаме ценности като иновативност, динамизъм, екологичност и социална отговорност – качества, които Кати Мелуа олицетворява по най-автентичен начин.

"Харесвам начина, по който Opel реагира на важни въпроси като опазването на околната среда и природната целесъобразност и се чувствам много комфортно в това партньорство; имаме голямо пасване. Вече успях да шофирам производствената версия на Ampera и съм истински впечатлена от нея, заяви певицата.

Международно призната като застъпник на опазването на околната среда и благотворителните дейности, Кати Мелуа категорично заема своето място сред международните музикални звезди с уникалния си и непогрешим стил. Тя вече е спечелила впечатляваща колекция от награди през сравнително ранната си кариера. Те включват наградата "Echo (за най-успешна международна изгряваща певица) и "DVD Champion (награда в категорията музика), и двете получени през 2005 г., холандската "Edison Award 2006 (Най-добра международна певица), World Music Award 2006 (за най-успешна британска певица в света), "Golden Camera (най-добър международен музикант) и още адна "Echo (за най-добър международен рок/поп артист) – и двете през 2007 г.

Дати на концертите на Кати Мелуа в Германия от турнето "The House 2011

09 март Дрезден – палата 1 на панаира в Дрезден
28 март Берлин – o2 World
30 март Нюрмберг – Arena Nürnberger Versicherung
01 април Кьолн – Lanxess Arena
02 април Манхайм – SAP Arena
04 април Хамбург – o2 World
05 април Брауншвайг – Volkswagen Halle
11 юни Мюнхен – Philharmonie
12 юни Мюнхен – Philharmonie
21 юни Фрайбург – Rothaus Arena

 
Keywords:   ampera, imag, ipad, opel
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...