Opel Meriva най-добър миниван според ADAC

Main May 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6770 views | no comments

В наскоро публикувания отчет на ADAC (Немския автомобилен клуб) със статистика на повредите през 2010 г., всичките четири участващи модела на Opel постигнаха резултати над средното ниво, като Opel Meriva се представи най-добре. Шампионът по многофункционалност получи най-добрите оценки за всяка година в периода от 2005 г. до 2010 г. и бе признат за автомобил със „значително по-малко повреди от средното ниво" (през 2008 г. стана втори най-добър ). Както TUV Германия (Немската агенция за технически инспекции) я описва през 2007 г., Meriva е „джуджето по дефекти", а съгласно последните ADAC статистики на повредите тя е най-добрият миниван и се класира на четвърто място в категорията на малките коли.
Opel Corsa през регистрационните години 2009 г. и 2010 г. отбеляза резултати над средното ниво и също получи най-добрите оценки от ADAC (от 2006 г. до 2008 г. се класира на второ място). Corsa вече е отличена в отчет 2010 г. на DEKRA за дефектите като цялостен победител с най-малък процент на дефекти сред всички тествани автомобили. Най-добри оценки в статистиките на дефектите са получили и Opel Astra, както и компактния ван Opel Zafira за 2009 и 2010 г.
ADAC публикува статистиките си на повредите в автомобилите от 1978 г. В съставянето на класацията са оценени 500,000 от над 4.25 милиона повреди, за които е викан ADAC през 2010 г. Статистиката обхваща моделите автомобили, които са регистирани през последните шест години и имат най-малко 10,000 нови регистрации през поне една от тези години и поне 5,000 регистрации през останалите години. Една моделна линия трябва да отговаря на тези изисквания поне три последователни регистрационни години.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...