Porsche 911 Carrera официално в България

Main December 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11660 views | no comments

След малко повече от два месеца от световната си премиера, новото Porsche 911 Carrera бе представено официално и у нас. Специален гост на събитието бе успешният рали пилот Крум Дончев, на когото бе и поверена честта по сваляне на покривалото от автомобила.
След кратка презентация проведена от шефа на „Оркид Спортс Карс“ Майк Левковиц и откриването на автомобила, четирикратният рали шампион запозна публиката и със звука на 6-цилиндровия боксер.
В „Порше Център София“ бяха показани едновременно два екземпляра 991 и двете от по-мощната модификация Carrera S. Цените на базовото Porsche Carrera разполагащо с 3,4-литров H6 мотор и 350 к.с. започват от 88 000 евро, а тези на 3,8-литровата Carrera S, генерираща 400 к.с. - от 102 000 евро. Левковиц каза още, че вече се приемат заявки за колата, като потенциалните клиенти ще могат да се запишат и за тестови карания на 911, започващи от следващата седмица.
Любопитен факт е, че в сайта на Porsche, освен традиционният моделен конфигуратор, вече работи и 3D такъв. Триизмерният модул не изисква специален екран, а само инсталирането на безплатен плеър и наличието на 3D очила, разбира се. Функцията позволява значително по-реално усещане и преценка на индивидуалните екстериорни и интериорни конфигирации.
Гостите на събитието имаха възможност да се запознаят и с новата Carrera в 3D, освен поради реалното присъствие на колата, и чрез триизмерно излъчения промо филм за колата.

Повече информация за новата Carrera и Carrera S ще намерите в прикачения файл



Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...