Porsche Design отбеляза 1 година в България

Main May 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5725 views | no comments

Porsche Design Group отбеляза една година от откриването на новия бутик на Porsche Design в София. Магазинът на марката се намира в Serdika Center и предлага пълна гама от продуктите на Porsche Design. Официален ексклузивен партньор за България е „Калиман Перформанс” АД.
За своята почти 40-годишна история, създадената през 1972 г. от проф. Фердинанд Александър Порше премиум марка, е абсолютен лидер и новатор в луксозния техно-дизайн сегмент и има повече от 120 международни награди зад гърба си.
Днес бутикът на Porsche Design в София разполага с пълната гама продукти на марката – от спортни дрехи до чанти за пътуване, часовници, аксесоари за писане и кожени изделия. Акцент е наскоро разщирената модна колекция за мъже и жени: всички стилове са с подчертано високо качество и изискана кройка, придаващи уникален вид на дрехата. Изчистените линии наред с класическия и спортен дизайн, както и интелигентните детайли правят модната колекция лесна за разпозаване от пръв поглед.
Сред изветсните клиенти и почитатели на марката са Дейвид Бекъм, Дженифър Лопез, Йоко Оно, Джамирокуай, Ъшър и др.
Дизайнът на всеки един артикул на марката е създаден в Porsche Design Studio в Цел ам Зее, Австрия. Студиото работи и с други компании в сферата на индустриалния и продуктов дизайн и днес е сред най-известните и уважавани дизайнерски студия в Европа.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...