Q by Aston Martin поработи над DB9 Volante

Main July 31, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9605 views | no comments

Ако смятате, че заводският ви Aston не е достатъчно специален, трябва да се обърнете към Q by Aston Martin. Крилото на автомобилния производител придава индивидуална визия на колите на най-взискателните клиенти. През такава процедура е преминал DB9 Volante, поръчан от калифорнийско представителство.
Автомобилът ще се появи през август на местно шоу, посветено на конната езда. Именно заради това интериорът му е осеян с мотиви от спорта: цветова комбинация от слонова кост и кожа в кафяв цвят от Heritage гамата на Q by Aston Martin, лого с формата на конска глава на предните облегалки и между задните седалки, а на мястото на задната конзола – седло с дисаги, осигуряващо място за багаж.
DB9 Volante ще бъде продаден на търг, като 10 000 долара от крайната цена ще отидат за подпомагане на хора със зрителни проблеми.

 
Keywords:   aston martin
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...