Ram Truck Cargo Van: V6 “баничарка”

Main March 9, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4940 views | no comments

Подразделението Ram Truck на групата Chrysler разпространи инфрмация за новото си лекотоварно моделно попълнение Ram Cargo Van (Ram C/V). От компанията коментират, че в резултат на нанесените конструкционни и инженерни промени, като по-здраво окачване, алуминиев под на товарното отделение, нов радиатор и други, новият превозвач обещава да отговори на изискванията на повечето малки фирми, занимаващи се с доставка.

От Ram Truck обявяват, че автомобилът ще се предлага както с плътни метални страни и багажник, така и в няколко модификации със стъкла. В стандартното оборудване на Cargo Van са включени електронна стабилизираща програма, седалки с активни подглавници, предни въздушни възглавници, система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, спирачна антиблокираща система и нов 3.6 литров, V-образен, шестцилиндров Pentastar задвижващ агрегат с 283 конски сили, комбиниран с шестстепенна автоматична предавателна кутия.

Предлаганият в четири основни цвята Ram Cargo Van, ще може да бъде дооборудван с мултимедиен център (30 GB) с навигационна система, 6.5- инчов чувствителен на допир дисплей, камера за задно виждане, сателитно радио, Bluetooth® интерфейс и други.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...