Range Rover Evoque и Jaguar XF дебютират в Пловдив

Main August 29, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9960 views | no comments

Две премиери за страната и две за град Пловдив украсяват изложбената площ на официалния вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Range Rover у нас. Range Rover Evoque и Jaguar XF ще дебютират на автомобилния салон, който ще протече от 26 септември до 1 октомври в града на тепетата.
Забележителна премиера на щанда на „Мото-Пфое“ е новият Jaguar XF, който беше официално представен за първи път през май т.г. в Ню Йорк. С вдъхновение от флагмана XJ новата „котка“ е с освежена „муцуна“. Jaguar представя още и новия XJ - първия представител на най-новото поколение автомобили Jaguar с алуминиева архитектура на купето, вдъхновена от космическите програми. Благодарение на изцяло новия дух и смелия дизайн, британската „котка” бързо се превърна в може би най-желания модел в сегмента на луксозните седани. Новият XJ разтърсва всички представи за елегантна и изискана премиум лимузина. Цената на автомобила започва от 152 200 лв. с ДДС.
Кулминацията сред премиерите на щанда на Мото-Пфое безспорно е новият Range Rover Evoque. Той е най-компактният, най-лекият и най-модерният автомобил, произвеждан някога от Range Rover. Продажбите на Еvoque в България са вече факт, като цената на модела започва от 68 000 лв. с ДДС.
Премиера за Пловдив прави новият Focus. Наскоро автомобилът бе отличен с две награди от Euro NCAP за безопасност. Сега Focus с много екстри се предлага с атрактивна Stop Walking оферта – за 199 лв. месечно, с включено ДДС (финансов лизинг за 5 год. с опция за придобиване и обратно изкупуване). Новото Mondeo надгражда имиджа на стилен и динамичен автомобил, предоставящ характерните за марката страхотно пътно поведение, удоволствие от управлението и комфорт за пътниците.
По време на Пловдивския панаир Volvo ще покаже на своите фенове моделите C30, S60, XC60 и XC90.
В рамките на салона определени модели ще се предлагат и със специални ценови условия – до 20% ценово предимство.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...