Rapid кацна в София на рождения ден на „ЕураТек“

Main November 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11730 views | no comments

Снощи „ЕураТек“, официален вносител на Skoda у нас, отпразнува своя 20-годишен юбилей с бляскаво тържество. През годините компанията реализира на българския пазар над 30 000 нови автомобила Skoda, като направи марката една от най-популярните в бранша. Четири модела от марката от Млада Болеслав са получавали приза „Автомобил на годината на България“ за този период – Octavia, Roomster, Superb и Yeti.
По време на събитието се състоя и националната премиера на новия модел на Skoda – Rapid. Доставеният от музея на марката в Млада Болеслав специално за събитието класически модел със същото име от 1934 г. бe изложен пред Rainbow Plaza. Най-новото попълнение в моделната гама на завода носи новия дизайнерски стил на марката и е вторият модел след Citygo, който следва моделната офанзива на компанията, наложена още миналата година.
Управителят на „ЕураТек“ Иван Тодоров използва повода, за да отличи с благодарствена грамота и юбилеен медал големия рали шампион Димитър Илиев, който за втора поредна година спечели шампионската титла на България с Skoda Fabia Super 2000. „ЕураТек“ е един от спонсорите на отбора на Димитър Илиев.
Официално бе връчен и автомобил на Мис България 2012 – новата Citigo. Габриела Василева бе избрана за Мис България 2012 на живо в ефира на TV7.
Събитието уважиха много клиенти и партньори на компанията, както и специални гости от завода.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...