Renault: Кан(ска) електрификация

Main May 12, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3700 views | no comments

Официалният автомобилен превозвач на знаменитостите на тазгодишното издание на филмовия фестивал в Кан- Renault, ще даде възможност на VIP личностите да се докоснат освен до света на "стандартните луксозни модели, в "лицето на флагмана Latitude, така и до този на електрическите автомобили. Това ще бъде постигнато с помощта на 10 представителя на Renault Fluence Z.E, които ще ескортират филмовите величия до червения килим. В пълна тишина.

От Renault са предвидили и възможност за по- продължително тестово шофиране от страна на актьорите. За да се гарантира нормалното функциониране на електрическите автомобили, френската компания е инсталирала няколко точки за зареждане, които дори след приключването на фестивала, ще могат да бъдат използвани от местните притежатели на електромобили.

Renault Fluence Z.E, което идва с максимална мощност от 95 конски сили и максимален въртящ момент от 226 Нм, е серийна версия на концептуалната разработка Fluence Z.E. Concept, представена по време на салона във Франкфурт през 2009 година. До началото на продажбите на модела с електрическо задвижване остават само няколко месеца.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...