Renault показа Laguna Coupe Monaco GP

Main April 14, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 957 views | no comments

Renault представи официална информация за новата версия Laguna Coupe Monaco GP. Моделът ще се произвежда в лимитирана серия, решен в перлено бяло с черен покрив, черни странични огледала и черни джанти с размер 18 цола. В интериора се забелязва волан GT, доминиращ цвят е черният, като на седалките се забелязва избродирано лого Monaco GP в сив цвят. Надписи Monaco GP присъстват също на радиаторната решетка, както и на страничните прагове.

Renault Laguna Coupe Monaco GP ще се задвижва от три дизелови и един бензинов двигател. Дизеловите варианти са 2-литрови dCi 150 и dCi 180, с мощност съответно 150 и 180 к.с., и топ версията 3-литра V6 dCi с максимална мощност 235 к.с. и максимален въртящ момент от 450 Нм. Бензиновата версия ще се задвижва от 3,5-литров V6 агрегат с мощност 240 к.с. и максимален въртящ момент от 330 Нм.

Renault Laguna Coupe Monaco GP ще предлага системaтa 4Control, дело на Renault Sport Technologies. Тя представлява кормилна система, която влияе на четирите колела и подобрява значително поведението на пътя и радиус на завой, равен на този при Renault Clio.

Цените на Renault Laguna Coupe Monaco GP започват от 38 000 евро. Заявки за модела за Европа ще могат да се правят от средата на май и ще излезе в продажба през юни.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...