Renault предлага вече и заводска версия на Master Bus в България

Main July 7, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6545 views | no comments

Renault Master вече се предлага и със заводска версия Bus с 16+1 места. Автомобилът е с дължина 6198 мм и база 4332 мм. Версията е 3,9 т, категория М2. С тези размери версията сигурява реални седящи места и максимален полезен товар от 1377 кг.

Предвидено е отделение за багаж по цялото протежение на тавана над седалките. Допълнително пространство за багаж може да се осигури при отстраняване на последните 2 реда седалки. Опцията позволява да се получават различни комбинации от седящи (16, 15, 14, 13, 12, 11) места и товарен обем спрямо нуждите на клиентите и техните пътници.

Обширното пространство за коленете (666 мм), 3-точковите предпазни колани за всички пътници и наклона на облегалките от 22 градуса осигуряват комфортно и сигурно пътуване.

Останалите системи за активна безопасност на Master Bus - ABS с електронен разпределител на спирачното усилие EBV, в съчетание със система за помощ при внезапно спиране AFU, са част от стандартното оборудване на автомобила. Допълнително може да бъде поръчана и ESP, което превръща Master Bus в идеално решение за училищни бусове, трансфер до летища и хотели и други.

Master Bus е стандартно оборудван с тахограф, ограничител на скоростта и електрическо странично стъпало под плъзгащата се врата. Всеки от пътниците може да разчита на индивидуални аератори и осветление, както и на допълнително осветление на алеята между редовете.

Master Bus се задвижва от 2,3-литров dCi двигател с турбокомпресор с променлива геометрия и мощност 125 к.с. Максималният въртящ момент от 310 Нм е на разположение в диапазона 1250 – 2500 об./мин и се предава към предния мост през 6-степенна механична предавателна кутия.

Версията се предлага на цена от 53 333 лева без ДДС. За актуални промоции и отстъпки клиентите могат да се обърнат към оторизираните търговски представителства на Renault в страната. Повече информация и снимки можете да намерите и на www.renault.bg.

 
Keywords:   afu, renault, renault master
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...