Renault Nissan и Dacia на Техническия панаир Пловдив 2011

Main September 26, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6740 views | no comments

Renault излага моделите Clio, Megane и Fluence, които се предлагат с изключително атрактивната промоционална оферта. За сумата от 100 лева за моделите Megane Hatch и Fluence клиентите получават редица екстри. Флагманът на марката Renault Latitude също е сред експонатите на щанда. Latitude е официален транспортьор на Европейския шампионат по голф за клубни професионалисти, който стартира днес с официалното си откриване в Правец Голф Клуб. Лекотоварната гама на Renault е представена в лицето на Kangoo Maxi, Trafic и Master.
На щанда на Dacia посетителите могат да се запознаят отблизо с моделите Sandero и Duster. Sandero e с ново ниво на оборудване – Live, a Duster вече може да се похвали с изключителните си продажби и отлично съотношение цена / качество. На разположение за тестово шофиране за клиентите ще има Duster в най-новата си заводска версия LPG с фабрична газова уредба. Цените за Duster LPG, започващи oт 22 090 лева с ДДС, в духа на марката Dacia, остават без конкуренция на българския пазар.
Премиера на щанда на Nissan e новата Micra, която предлага нова по-лека платформа, нов дизайн и нови 3-цилиндорви бензинови двигатели. Nissan ще заложи и на ключови свои модели в лицето на бест селъра Qashqai, на доказалите своите неоспорими офроуд възможности X-Trail и Pathfinder, както и на първия малък кросоувър Juke.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...