Rolls-Royce на лизинг

Main July 12, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2275 views | no comments

- Луксозният автомобил идва при собственика си с всички екстри
- Отпуснатият лизинг от Hypo-Alpe-Adria Leasing е на стойност от 1 030 000 лева
- Rolls-Royce Phantom беше най-скъпият автомобил, представен на Автомобиния салон в София тази година


Австрийската лизингова компания Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD отпусна лизинг за 1 030 000 лева, за да финансира покупката на един от най-луксозните и скъпи автомобили не само в България, но и в света – Rolls-Royce Phantom. Купувачът е българска фирма. Новите собственици са поръчали автомобила в черен цвят с всички екстри. Сумата от над 1 милион лева, която Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD отпуска като лизинг е за срок от 4 години.

"Клиентите, които държат на професионалното отношение, обслужване и на международния опит, идват при нас. заяви Хорст Ебхарт, управляващ директор на Hypo-Alpe-Adria Leasing за България.

Hypo Alpe-Adria-Leasing е лизингово дружество, специализирано във финансиране на висок клас автомобили, яхти и кораби. От началото на годината компанията е финансирала покупката на повече от 2 000 луксозни автомобила в България със средна цена 70 000 лева, а също така на над 30 яхти и 4 самолета.

Финансираният от Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD Rolls-Royce Phantom е дълга база и предлага допълнително вътрешно пространство за пътниците на задната седалка. Това дава възможност за още по-богато допълнително оборудване и по-голям комфорт, като в същото време запазва елегантния дизайн и първокласното поведение на автомобила на пътя.

За първи път в България моделът Phantom беше представен пред широката общественост на Автомобилен салон София през юни и дори с базовата си цена беше оценен като най-скъпия автомобил на изложението. Той бе изложен благодарение на представителя на BMW и MINI– Камор Ауто.

****
Hypo Alpe-Adria-Leasing е член на Българската Асоциация за Лизинг. Дружеството е специализирано в лизинг на кораби, яхти, висок клас автомобили и недвижими имоти, проекти за енергийна ефективност. Hypo Alpe-Adria-Leasing е част от Hypo Alpe-Adria-Leasing Holding AG, Австрия. Първото лизингово дружество на холдинга е учредено в Австрия през 1990 г. Следват представителства в Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия, Германия, Италия, Унгария, Черна гора, България и Македония. В лизинговата група на Hypo Group Alpe-Adria работят повече от 600 служители, в над 60 представителства, обслужващи около 60 000 потребители. Дружеството работи с офиси в 9 големи града - София, Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол и Сливен.

На все още младия български пазар Hypo Group Alpe Adria Leasing отбелязва впечатляващ пазарен дял от 10%. Компанията предлага на българския пазар иновативни и индивидуални финансови решения, първокласно консултиране, гъвкавост и ноу-хау на международна финансова група.

*****
Камор Ауто предлага най-добрата комплексна грижа за автомобилите с марки BMW и MINI в България. За кратката си история от създаването на компанията през 2003 г. тя успя да се наложи като водеща компания в предлагането на луксозни автомобили и услуги с най-високо качество. Подбраният екип от висококвалифицирани специалисти и нивото на предлаганото обслужване постави нов стандарт за качество на услугите в автомобилния бизнес. През 2005 г. и 2006 г. компанията организира представянето на Rolls-Royce Phantom в България пред специално подбран кръг от посетители. Изключителното представяне на модела беше част от международните обиколки на луксозните лимузини, организирани две поредни години в региона на Източна Европа. Целта на пътешествието на Rolls-Royce беше излагането на автомобила в различни части на света, където производителите нямат изложбени центрове.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...