Rolls-Royce 102EX завърши благополучно европейксия си тест

Main November 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5420 views | no comments

Rolls-Royce 102EX, известен също като Phantom Experimental Electric, наскоро завърши европейската част на глобалната си тестова програма.
102 EX докосна европейската земя, обикаляйки Женевското езеро и се появи на конкурса Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Италия по-рано тази година. Моделът премина през няколко континента, преди да се върне в европейските градове Франкфурт, Мадрид, Мюнхен и Париж. Над 100 журналисти и приятели на марката са в състояние да споделят впечатленията си от шофирането на луксозния модел.
Rolls-Royce 102EX е напълно електрически Phantom. Той направи своя дебют на автомобилното изложение в Женева, тази година. Благодарение на тази кола, компанията събра достатъчно информация и данни, които ще бъдат от решаващо значение за бъдещите решения, относно алтернативните начини на задвижване в моделите на Rolls-Royce.
Компанията произвежда автомобили за най-взискателните клиенти, които са връх на луксозния автомобилизъм.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...