Seat представя нова серия на Ibiza SC

Main January 30, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 733 views | no comments

Испанската марка Seat демонстрира нова серия- Color Edition, на модела Ibiza SC, при която акцентът попада върху цветовото разнообразие. Двете нови предложения са Galia Blue и Lumina Orange, като от компанията предлагат избор и между четири задвижващи агрегата.

Освен с уникалните си цветове, серията Color Edition на Ibiza SC може да се похвали и с черен таван и нови седемнадесетцолови джанти. В интериора на автомобилите правят впечатление скоростният лост, дръжките на вратите, вентилационните отвори и включванията в предното табло, които са решени в основния цвят на автомобилите.

Seat Ibiza SC Color Edition се предлага с избор между 1.4 и 1.6 литров бензинов двигател с максимална мощност от съответно 85 и 105 конски сили, както и между два 1.9 литрови TDI агрегати с мощности от 90 и 105 конски сили. Като допълнително оборудване се предлагат климатична инсталация, адаптивни предни светлини, USB порт за свързване на външно аудиоустройство, допълнителни предпазни въздушни възглавици и др.

 
Keywords:   lumina, Orange, seat ibiza
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...