SEAT Leon Cupra получава двигател с 261 конски сили

Main April 15, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6975 views | no comments

Новият SEAT Leon Cupra получава по-мощен мотор, с мощност 261 конски сили, което ще позволи на модела да бъде конкурент на Ford Focus ST и Renault Megane RS. Ускорението от място до 100 километра в час отнема не повече от 6,2 секунди. Новият модел ще се предлага във версии с три и пет врати. Според информация от Autocar, SEAT Leon Cupra ще се появи на пазара в края на тази година или в началото на следващата.Известно е, че новият SEAT Leon бе представен през септември миналата година на салона в Париж. Третото поколение на Seat Leon е построено върху платформата MQB, използвана във VW Golf VII и Audi A3. Двигателната гама включва бензинови мотори с работен обем 1,2, 1,4 и 1,8 литра, както и дизелови агрегати 1,6 и 2,0 литра.
При разработката на дизайна на новия модел като ориентир е използан концепът Seat IBE, представен на международния автосалон в Париж преди две години. Автомобилът притежава нова предна оптика със светодиоди, променена радиаторна решетка, брони и огледала, както и нови задни светлини.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...