Shell България открива нов магистрален обект

Main February 13, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1194 views | no comments

Shell България открива нова бензиностанция на магистрала Хемус, която представлява 113-ят обект от мрежата на Shell в България. Shell Правец се намира на 43 км на магистрала Хемус, 500 м след детелината за Правец и Ботевград в посока от Варна към София. В съответствие със стандартите на компанията за изграждане на магистрални обекти бензиностанцията предлага отделни места за обслужване на частни и бизнес клиенти (TIR линия), TIR паркинг, кът за хранене и богат асортимент в магазина.

Shell има 655 магистрални обекта от общо над 11 000 в 20 европейски страни, включително България. "Откриването на Shell Правец е поредна стъпка от дългосрочната цел на Shell да изгради конкурентна мрежа от бензиностанции по магистралите в цяла Европа, която да предлага всички удобства за клиентите на дълъг път и достъп до продуктите с марка Shell., коментира Теодора Колева, Търговски директор на Shell България.

В България Shell притежава мрежа от 83 собствени търговски комплекса (в това число и новият магистрален обект) и 30 обекта с франчайзингови договори за управление, открити през последните 3 години.

Shell Правец ще предлага всички горива Shell, включително усъвършенстваните горива Shell V-Power. Тук ще се приемат фирмените карти euroShell за зареждане на гориво, които имат покритие в цяла Европа.

 
Keywords:   quot, shell
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...