Skoda Rapid получава нов двигател и подобрения по интериора

Main July 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8515 views | no comments

Skoda обяви серия от подобрения за новия Rapid. Моделът ще се появи на пазара през август и ще предлага опционално ксенонови фарове, генериращи 2000 лумена. Тази стойност е по-малка, но въпреки това въпросните фарове ще са по-евтини и ще предлагат същата наситеност, както досегашните.
Кабината също получава промени, включващи нов трикомпонентен волан, нова тапицерия, декоративни елементи и информационно развлекателна система. Версиите Active и Ambition получават по-висококачествено табло, решено в лава сиво.
Под предния капак се крие нов 1,6-литров TDI агрегат, генериращ 90 к.с. Той може да бъде оборудван с допълнителен екопакет Green TEC, който добавя старт/стоп система, регенериращи енергията спирачки и гуми с ниско съпротивление при търкаляне. С въпросният пакет двигателя консумира само 3,9л/ 100 км и отделя вредни емисии от 104 г/км CO2.

 
Keywords:   ambition, co2, Skoda, tdi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...