Smart се превърна в електрически скутер

Main September 10, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1532 views | no comments

Daimler обяви, че ще покаже концепция на електрически скутер на предстоящия салон в Париж. Smart e-scooter е разработен в сътрудничество с BMW, които също така ще покажат своя собствена версия на двуколесното моторно превозно средство.
E-scooter ще се задвижва от електромотор, монтиран до задното колело. Естествено, този прототип е насочен към градския начин на живот и е част от новата стратегия на компанията за градска мобилност. Въпреки, че е “загуби” две колела, този Smart ще разполага с всички отличителни елементи на немската марка и ще се появи в същата цветова схема, като електрическия Smart ForTwo.
Не е ясно за момента дали Smart e-scooter ще влезе в производство, но шансовете са, че ще може да го купите в следващите години. Повече подробности ще научим от премиерата му в Париж.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...