Speed Challenge завладя дрифт феновете в София

Main September 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8915 views | no comments

На паркинга на кино Арена - Младост, при откриването на зрелищната надпревара Speed Challenge феновете станаха свидетели на небивало дрифт шоу, което разпали страстите до ниво на екстаз. За пръв път в България почитателите на автомобилния спорт скандираха дружно „Още, още“, след като 9-имата най-добри български дрифт-състезатели показаха на какво са способни.
Пред над 5-хилядната публика дрифтърите подпалиха гумите на своите автомобили първо поединично, после по двойки, по тройки, а накрая 8 коли се носеха заедно с вратите напред, докато една в средата се въртеше обратно на тях. След тази гледка публиката бе екзалтирана и извика пилотите на бис, при което и 9-те автомобила затанцуваха в кръг пред крещящите фенове. В кратките паузи дрифт уменията си демонстрираха и два радиоуправляеми автомобила с двигатели с вътрешно горене, които представляваха огромен интерес за всички възрасти.
Следващото събитие от автомобилното зрелище ще бъде на външния паркинг на „The Mall“ от 20.00 часа на 20-и септември, а Арена – Запад ще бъде домакин на 21-ви от 18.00 часа.



Видео

 
Keywords:   speed challenge, Други
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...