SsangYong показва в Женева нов пикап Actyon Sports

Main February 7, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4851 views | no comments

На автосалона в Женева SsangYong ще представи концептуалния пикап SUT 1. Новият пикап е развит върху платформата на сегашния пикап Actyon Sports, а серийният вариант трябва да излезе на пазара в началото на следващата година.

Дължината на SsangYong SUT 1 е 4985 мм, а ширината 1910, което е с 20 и 10 мм повече от тези мерки при актуалния сега пикап Actyon Sports. Височината и междуосието на двете машини е еднаква - 1755 и 3060 мм.

Новият пикап SsangYong ще има двулитров турбодизел, покриващ еконормата Евро-5, мощността е 155 к.с., максималният въртящ момент от 360 Нм е достъпен в диапазона от 1500 до 2800 оборота в минута. Двигателят ще се предлага в комбинация с шестстепенна механична или автоматична предавателни кутии, само с предно или с пълно задвижване.

 
Keywords:   actyon sports, SsangYong, sut
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...