Suzuki Swift: 2 000 000 продажби

Main March 2, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 8697 views | no comments

Suzuki Motor Corporation обяви, че шест години и три месеца след лансирането на модела Swift, глобалните продажби на компактния автомобил са достигнали ниво от 2 000 000 екземпляра през януари.

Suzuki стартира продажбите на първият си световен стратегически модел през ноември 2004 година, като първоначално той беше произвеждан и предлаган само в Япония. Впоследствие автомобилът започна да се сглобява в Унгария, Индия и Китай, като в момента колата се предлага в 124 държави в цял свят. Мъникът може да се похвали с 67 международни отличия в 26 държави.

От Suzuki Motor Corporation коментират, че около 15% от общите продажбите на Swift са реализирани в Япония, около 39% в Индия и около 27% в Европа. Производствената граница от 1 000 000 екземпляра е достигната пре юни 2008, а тази от 2 000 000 единици през декември миналата.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...