Tata Motors анонсира новия Nano

Main November 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6035 views | no comments

Tata Motors анонсира въвеждането на нови модел Nano за 2012 г. Въпреки че дизайнът си остава същият, индийският автомобилен производител твърди, че е направил множество подобрения, сред които и увеличаване на мощността на двигателя.
Моторът на малкия градски автомобил с работен обем от 624 куб. см е получил допълнителни 3 к.с. и 3 Нм и така генерира обща мощност от 38 к.с. и макс. въртящ момент от 51 Нм, което му помага да достигне максимална скорост от 105 км/ч. В същото време консумацията на гориво е по-ниска - 4,1 л/100 км срещу 4,23 л/100 км при досегашния модел. Вредните емисии от CO2 също са редуцирани до едва 92,7 г/км. Другите промени в новия Nano са преработеното окачване със стабилизираща щанга отпред, пренастроената кормилна система и сервоусилвател на спирачките. Също така е подобрено стандартното оборудване на някои модели и е добавена нова палитра от цветове.



Видео

 
Keywords:   Nano, tata motors
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...