TNT представи в Китай първата изцяло електрическа флота за доставки

Main September 9, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1603 views | no comments

TNT представи вчера в Китай първата изцяло електрическа транспортна флота за сухопътни доставки в бранша. Една от глобалните задачи на TNT е да намали вредните емисии от своята дейност с 45% до 2020 година. Въвеждането на пет нови електрически камиона за доставка допълнително подкрепя усилията на компанията да намали вредните емисии. Управляващият директор на TNT Питър Бакър заедно с представители на правителството като Камиел Юрлингс (Министър на транспорта в Холандия) представиха първото електрическо превозно средство на холандския щанд по време на Форума за отговорен транспорт на Световното Експо в Шанхай.
Създадени да отговарят на всички изисквания на куриерския бранш, тези превозни средства с нулеви вредни емисии са задвижени от литиеви батерии и имат високотехнологочни системи за мониторинг, които записват разхода на енергия и позволяват продължителни оптимизации при доставки. Превозните средства изискват само два часа и тридесет минути, за да са напълно заредени и могат да изминат повече от 120 километра с едно зареждане.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...