TopGear се завръща на родния екран тази неделя от 13,30 часа

Main April 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1770 views | no comments

Шоуто се връща в българския ефир тази неделя (3 април) от 13,30 часа! Излъчването ще стартира по TV7 от сезон № 11, като този път ще може да се забавлявате с епизодите в оригиналния им формат.
Феномен. Това е TopGear, което бе възстановено в ефира на BBC2 през 2002 г. и оттогава до ден днешен е абсолютният законодател в автомобилния бранш. Аудиторията му се изчислява на 350 000 000 зрители в целия свят, а всеки епизод има около 300 000 даунлоуда от peer to peer сайтовете чрез BitTorrent. Тези цифри вероятно са доста под реалните, тъй като вече има и американска версия, а наскоро бе разпространен и първият тийзър на китайската версия на TopGear.
Студиото на TopGear се намира на летище „Дънсфолд" в Съри, Великобритания. Предаването използва пистите за своята прословута писта, чийто дизайн е дело на Lotus. Студиото е голям самолетен хангар, в който има около 500 души зрители. Феновете на Острова са толкова запалени по шоуто, че листът на чакащите да гледат записите на предаването на живо е толкова дълъг, че записванията в него са 20 години напред.
Какво са подготвили Кларксън и компания за тази неделя, ще разберете в 13,30 часа по TV7. Часът на излъчване ще се сменя само няколко пъти през годината заради Формула 1, но за това ние ще ви уведомяваме своевременно. Иначе всяка неделя - от 13,30 часа, ще може да видите всички епизоди от Сезон 11 до най-новия, 16-и, без прекъсване в излъчването, като ще стиснем зъби само през традиционната за телевизиите лятна ваканция.
Накратко, резюмето за първия епизод от 11-и сезон е следното. Тримата водещи получават поредната задача от продуцентите на предаването... да открият перфектната полицейска кола. Основният проблем на британската полиция е, че британските патрули пазят колите си прекалено много, защото не могат да си позволят ремонти, ако нещо се потроши. Тримата водещи на TopGear се заемат със задачата да променят това... с евтини коли. Така полицаите ще могат да ги блъскат на воля, без особено да им дреме, което би изглеждало яко на екрана, а ако щетите станат тотални, просто ще могат да вземат други. Джеръми, Ричард и Джеймс се заемат с доказването на тази теза, купувайки това, което всеки смята за подходяща базова кола, за по-малко от 2300 лв. После ги оборудват адекватно за борба с нарушителите и се срещат за серия от тестове в една морално банкрутирала пустош.

 
Keywords:   bb, bbc2, lotus, peer to peer, topgear, tv7
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...