TopGear идва не с шансон, а с френска техно симфония на име SR1

Main March 5, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 770 views | no comments

Брой 34 на TopGear е вече на пазара. Акцентът е върху два автомобила с почти идентични имена – SR1 и ST1. В първия случай става въпрос за шедьовъра от карбон и стомана на Peugeot - концептуалния SR1, който има за цел да покаже новата дизайнерска визия на марката, която ще бъде наложена по случай 200-годишнината й. SR1 е екологичен спортен автомобил с хибридно задвижване, 313 к.с. и разход от едва 4,5 л/100 км. Неговият почти адаш пък идва от Дания и се нарича Zenvo ST1. Със своите 1104 к.с., това е истинска хипер кола и естествено TopGear беше първата медия в света, която получи право на ексклузивен тест. Пригответе са за епично пътешествие в Дубай начело със Стиг, който просто се влюби в Zenvo-то.

Само тук ще разберете и последните новости от разработката на One-77 на Aston Martin – Бил Томас си поговори с един от главните инженери на проекта. Том Форд пък се разходи до Френските Алпи със специална подборка от най-добрите автомобили със задвижване 4x4 – „зимните оръжия” на TopGear включват Audi RS6, Panamera 4S, Range Rover Sport и FIAT Panda. След като се прибра от Франция, го изпратихме и на специална мисия до Норвегия с цел да намери най-дълбокия тунел на света. Компания му прави едно мръсно бяло Ferrari California.

Нашият човек в САЩ Пат Девру пък едвам оцеля след посещение на един американски затвор, където хората излежават присъдите си… ремонтирайки коли.

И още – български тестове на Citroen DS3, Hyundai ix35, Opel Astra 2.0 CDTi Auto, Kia Sorento и Peugeot 5008, уникален тест на мини мотоциклет, както и 30 от най-добрите изцепки на Кларксън.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...