TOYOTA затвърди първата си позиция по качество според водещата немска асоциация за технически прегледи TUV

Main February 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4340 views | 1 comment

Toyota бе отличена със златна значка на TUV за пълнохибридния си модел – Prius на церемония по награждаване в Берлин на 25 януари 2011 г. През декември миналата година TUV направи публикация, според която Toyota е автомобилната марка с най-високо качество – с 17 автомобила, отличени в топ 10 на различните категории по възраст и клас.
Според последните проучвания на водещата немска асоциация за технически прегледи TUV, Prius убедително грабва първата позиция в категорията за автомобили на възраст между 2 и 3 години, като само 2,2% от проверените Prius показват някакви дефекти. Toyota Auris заема втората позиция с 2,3% при среден процент на дефекти в категорията 5,5%. Другите автомобили от гамата на Toyota, които се представят много силно според доклада на TUV са Avensis, Corolla Verso, Rav4 и Yaris.

 
 

 
 

Comments

 
Kiril Angov, (over 13 years ago)
След всичките проблеми през 2010?!?
+1

Positive: 1
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...