Toyota отново №1 по качество и надеждност според TUV за 2013

Main December 11, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5425 views | no comments

Публикувано за първи път преди 4 десетилетия, годишното издание на TUV, водещата германска асоциация за технически прегледи, се е превърнало в безценен наръчник за купувачите, по отношение на надеждността при дълга експлоатация и общото качество на автомобилите, които се предлагат в момента на пазара.
За трета поредна година Toyota е марката лидер по надежност и качество според доклада на TUV за 2013 година. 29 модела на Toyota бях класирани в топ 50 на най-надеждните автомобили в различните възрастови категории, 20 заеха позиции в топ 10, а Toyota Prius е на първа в категорията за автомобили между 4 и 5 години.
В категорията за автомобили на възраст между 2 и 3 години Toyota доминира с 4 модела в Топ 10 – Avensis, Prius, Yaris и iQ.
Toyota Prius показва най-малко дефекти в автомобилите на възраст между 4 и 5 години, следван неотлъчно от Auris и Corolla, които също показват отлични резултати с трета и четвърта позиция в тази категория.
При автомобилите на по-голяма възраст Verso и RAV4 също се представят много силно в тазгодишния доклад.
Голяма част от задължителните годишни технически прегледи в Германия се провеждат от различните клонове на TUV. Изданието за 2013 година се основава на 8,11 милиона извършени реални прегледа в периода между юли 2011 и юни 2012.
Първият доклад на TUV, се появява през далечната 1971 година в Кьолн под заглавието: „Колко е безопасен Вашият автомобил? Две години по-късно, през 1973 г., първият официален „TUV Авто доклад” е публикуван под шапката на VdTUV, а през 1998 г. TUV влизат в успешно партньорство с AUTO BILD. Днес докладът AUTO BILD TUV е безспорен лидер на немския пазар, що се отнася до автомобили „втора ръка”.

 
Keywords:   corolla, prius, rav4, toyota, toyota prius, tuv
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...