Vilner създаде уникално Аudi А3 за ESET

Main June 6, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5765 views | no comments

За предстояща световна конференция, на която софтуерните фирми представят новите си продукти, ESET България решава да покаже и своя рекламен фирмен автомобил. Колата е Audi A3 и в продължение на два месеца е в ателието на Vilner.
Желанието на ESET България е автомобилът да е с фирмените цветове на компанията. Започва се с дизайнерски проект на екстериора и интериора. В процеса на работа модифицираните брони отпадат, за да се запази максимално визията на А3, а акцентите да са предимно в цветовете и някои елементи от екстериора.
Основният цвят на купето е бяла перла с сиво-сини отенъци. Черен и тюркоазен цвят се изпозлва предимно за акценти. Джантите са MAK 17, допълнително прецизно боядисани в бяло и тюркоаз. Логото на ESET присъства на предните врати. Декоративна решетка в синьо привлича вниманието към новите фаровете Hella, оригиналните стопове също са подменени с нови на InPro.
Интериорът на автомобила е напълно индивидуализиран и подчинен на идеята за фирмен автомобил. Използва се висококачествена напа и алкантара. В купето основният цвят е черен.
Декоративни бели кантове подчертават седалките и стелките. Таблото също е облечено в напа и алкантара с прецизен тюркоазен шев. Воланът е ръчно изработен с нова, ергономична форма и дизайн. Шевовете по седалките, корите на вратите и кората на багажника повтарят елементи от робота - символ на ESET. А той е отпечатан на тавана върху светлата анкантара.
Логото на ESET е избродирано на възглавничките. Шайбите на километражите са нови, светят във фирмените цветове. В средната конзола е вграден Samsung Android Galaxy Note, който играе ролята на мобилен офис, също показва изображението на предната и задна камера. Боядисан е в тюркоазен мат метал, но не самоцелно - кореспондира с елементи от вратите, скоростния лост, въздуховодите на таблото.
Купето е допълнително изолирано и обезшумено, за по-пълна наслада от качествената музика Ground Zero и процесор AudioSon.

 
Keywords:   Audi A3, hella, inpro, mak, Тунинг
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...