Volkswagen показва най-новия си Beetle на 6-и февруари

Main February 3, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6542 views | no comments



В американския телевизионен ефир излезе първият рекламен клип на Volkswagen New Beetle модел 2012-а. Слоганът на видеото гласи: "Той идва" и в него е показана датата на официалното представяне на колата - 6-и февруари.

15-секундното клипче е доста нестандартно, базирано на името на модела - на фона на горска пътека се появява огромен черен бръмбар с бели ивици на гърба, напомнящи класическата окраска на спортен автомобил.



И при новата кола имиджът й практически не е променен, но пропорциите на купето са други. Предишното поколение беше като извъртяно с пергел в час по геометрия, то новото е по-"автомобилно". Покривът е по-полегат, салонът изглежда отместен назад и колата започва да прилича доста на Porsche 911. Като се има предвид, че предците на двете легендарни немски машини са си били и преки "роднини", то в сегашната прилика няма нищо чудно.

VW не крие, че новият Beetle е развит върху платформата на Golf, без да уточнява дали на 6-ото или 7-ото поколение. Предишният Нов "бръмбар" беше развит върху платформата на Golf IV.

Успоредно със съвременните бензинови мотори TSI на фолфсбургци, Volkswagen New Beetle модел 2012-а ще получи Common-Rail дизели, спортна трансмисия със сдвоен съединител DSG, както и система за икономия на гориво Start-Stop.

Началото на продажбите на Volkswagen New Beetle е запланирано за май тази година, като основен пазар за модела ще е Северна Америка, а за Европа ще има и версия с леко дeфорсиран и по-екологичен мотор.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...