Volvo FH е отличник по дизайн

Main March 14, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4520 views | no comments

Новият Volvo FH се пребори с конкуренцията на хиляди номинации от цял свят и бе отличен с една от най-престижните международни награди за продуктов дизайн - red dot. Тази година организаторите разгледаха общо 4662 заявки в 19 категории, подадени от дизайнери, архитекти и производители от 54 държави. Камионът на Volvo Trucks триумфира в категорията Автомобилен и транспортен дизайн. Tой спечели международното жури с концепция, в центъра на която е поставен водачът. С него Volvo FH задава и новите стандарти на пазара на товарни автомобили за горивна ефективност, ергономичност, прецизно управление и системи за пасивна и активна безопасност.
Ще връчат официално приза на специална церемония с над 1000 представители на световния елит, която ще се проведе в операта в град Есен на 1 юли 2013 година. Камионът ще бъде изложен и в специалната съпътстваща изложба на победителите в red dot музея през същия месец. Той ще остане там поне година, като част от най-голямата в света постоянна колекция на съвременен дизайн.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...