Vorbild CLS - Японски тунинг на немски автомобил

Main March 16, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 2169 views | no comments

Свикнали сме да виждаме доста тунинговани модели на Mercedes от немски представители на бранша, но рядко се случва японски тунинг майстор да се занимава с тази задача. Vorbild и по-точно поделението Elite Sports е именно едно тунинг студио, което е специализирано в модифицирането на някои от най-качествените европейски автомобили, като последното предизвикателство, с което са се захванали е тунинг на CLS.

Новият Elite Sport пакет включва най-новите аксесоари от Vorbild и включва пълен бодикит и различни допълнителни елементи от въглеродни влакна. За около 7500 долара Elite Sports ще инсталират нови предни и задни брони, странични прагове, напомпани калници с двойни въздухозаборници, както и огромно GT крило.

Ако парите не са проблем за вас, то от компанията могат да монтират и V8 двигател с нова система за отработените газове. Някои от модификациите включват и нов компресор,както и междинен охладител и още много компоненти по двигателя.

За да бъде пакетът пълен, Elite Sports са монтирали и нови оребрени Vorbild UL5 лети джанти, както и спирачна система Endless/Ewig, създадена специално за CLS.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...