X-trail, Pathfinder и Navara – звезди на изложението Adventure and Extreme

Main April 4, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4880 views | no comments

На специализираното изложение Adventure and Extreme в Интер Експо център София Nissan ще представи моделите на марката, които в най-голяма степен отговарят на нуждите на хора с активен начин на живот. Това са доказалите своите офроуд качества и способности на пътя и извън него Nissan X-trail, Pathfinder и Navara. На щанда на марката освен споменатите експонати ще можете да разгледате и различни аксесоари и екипировка, подходящи за разнообразни спортове сред природата. Специални гости на изложението ще бъдат и създателите на един проект за късометражен филм, посветен на зимната планина и извън пистовото каране на ски и сноуборд, наречен Lost winter, който Nissan подкрепя. Те заснемат своя филм в компанията именно на тези три автомобила.
X-Trail е първият 4x4, разполагащ с новата ALL MODE 4x4-i – най-усъвършенстваната система за електронно задвижване на четирите колела. Индексът „i“ означава интелигентност, инстинктивност, иновативност и най-вече интензивно удоволствие от шофирането, изумителна безопасност и забележително качество.
Когато пътувате с Pathfinder, времето навън не може да ви спре.
Navara e 100% 4х4 автомобил. Той е отличен партньор в пътешествията и работата. С три тона капацитет при теглене, най-хубавото нещо на един работен автомобил като Navara, е че можете да го ползвате в почивните дни, за да покорите планините заедно.
Nissan e марка, която подкрепя екстремните спортове и хората с активен начин на живот, прекаран близо до природата, като ги насърчава да се занимават с едни от най-вълнуващите и спиращи дъха съвременни спортове.
Именно Nissan е съосновател на Freeride World Tour (FWT) и има голяма заслуга в развитието на фрийрайд спортовете вече пета поредна година. FWT събира най-добрите състезатели на едни от най-труднодостъпните планини в най-престижните ски курорти.

 
 

Images Gallery


 

Новият Viper Новият Viper
April 4, 2012
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...