Специален филмов брой на Motor Show

Main March 9, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 622 views | no comments

Улиците кръстосват два нашарени Chevrolet Cruze, от които се подават две прекрасни дами. Какво ли е усещането за един мъж да го арестува жена в униформа, макар и без пагони. Гергана и Нана напомнят за Салма Хайек и Пенелопе Круз от култовия филм “Бандитки” (Bandidas) на Люк Бесон. Само че без непохватностите в началото. Гергана и Нана знаят перфектно какво правят, за тях това е поредният проект, който трябва да свършат професионално. А техният автогерой е Chevrolet Cruze. Инспекторката използва дизеловия 2,0 литра, а агентката 1,8 бензин с автоматични предавки.

В специалната рубрика Cars & Movies списанието представя завладяващи теми като Топ 10 на най-добрите автофилми, най-известните герои на 4 колела и обзор на автомобилите в поредицата “Агент 007: Джеймс Бонд”. Също така новостите в DVD системите в автоиндустрията, както и анализ на камерите, монтирани в модерните модели.

Рубриката за тестове представя три филмови героя – трансформера Chevrolet Spark, Opel Astra от “Бандата на Оушън” и уникална фототесия с актрисата Силвия Лулчева, чийто глас дублира Кари Брадшоу от “Сексът и градът”, и нейния партньор Mercedes-Benz GLK. Сесията е заснета в стил шопинг в “Мол София”.

По случай годишните награди “Оскар” Motor Show представя на 12 страници номинациите за тази година, любопитна история на конкурса, също така какви суми се плащат, за да участва един автомобил в блокбъстър. Изданието обръща внимание и на забавната страна на киното като наградите “Златна малина” и лентите с най-много грешки.

От началото на февруари в магазините на Adidas можем да открием колекция, посветена на култовата сага „Междузвездни войни”. Вдъхновена от галактическата сага, колекцията Star Wars на Adidas Originals се състои от лимитирана серия, както и от по-масово разпространение на обувки, облекло и аксесоари за мъже, жени и деца.

В рубриката “Зад волана” гостува Дейвид Варод, управител на бившия киноцентър „Бояна”. Какви са плановете му за бъдещето на българското кино, за децата му, за приятелите, за любимите актьори, за филмите, които предстои да бъдат снимани у нас, и за изгледите да се превърне „Ню Бояна филм” в „Холивуд” на Европа…

Спортните страници на брой 62 разказват за представянето на двамата българи в GP2 Asia в “Бахрейн” – Пламен Кралев и Владимир Арабаджиев. Също така какви са нагласите на тимовете и отборите преди началото на сезон 2010 във Формула 1.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...