Автосалон Женева 2011: Кросовър концепция от Seat

Общи 01 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5875 посещения | без коментари

Испанският производител Seat ще демонстрира нова концептуална разработка по време на международното изложение в Женева. Тя е на кросовър модел, в който, според компанията, са вградени и елементи от купе-моделите.

Задвижването на SEAT IBX е хибридно, като в градски условия, движението може да бъде осъществявано и само на електричество. Новата двуврата концепция на испанската компания, която е в състояние да измине до 45 километра на електрическа енергия, е с основни габарити дължина 4.26 метра, ширина 1.8 метра и височина 1.62 метра. За момента от Seat не разпространяват снимки или скици на интериора на колата, но видимото по екстериора е достатъчно за момента. Пълно диодно решение на осветителната система, мускулеста муцуна и елегантна задна част.

От Seat коментират, че с помощта на новата си концептуална разработка демонстрират за пореден път отдадеността си за възраждането на марката. За да разберем, дали тази поредна стъпка на испанската марка ще доведе до реално подобрение в състоянието й и до евентуален ренесанс, ще трябва да изчакаме.

Видео

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте