Автосалон Женева 2011: Новият Ford Ranger Wildtrak

Общи 01 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5935 посещения | без коментари

Посетителите на салона в Женева ще бъдат първите в света, които ще могат да се запознаят отблизо с изцяло новата версия Wildtrak на Ford Ranger.

Многопрофилният спортен пикап дебютира с нов Ford Duratorq TDCi дизелов двигател, който обещава отлична динамика на пътя, комбинирана с горивна ефективност, върхова безопасност (нови странични въздушни възглавници за всички нива на изпълнение), товароносимост от 1112 килограма, камера за задно виждане с подаване на картината във вътрешното огледало за задно виждане, и други.

Новият Wildtrak пренася оригиналната идея на Ranger- да бъде сред основните играчи в своя сегмент в глобален мащаб, на още по-високо ниво. Тук основният акцент попада върху по-спортното излъчване, постигнато чрез свежи дизайн похвати, стилистични акценти и цветови решения. Допълнителна "агресия е постигната чрез монтирането на осемнадесетцолови алуминиеви джанти, стилни релси на тавана, специална тапицерия в интериора и други. Вътрешността на новия Ford Ranger Wildtrak е просторна и функционална (23 различни отделения за предмети), а на вторият ред могат да намерят комфорт трима възрастни.

Новото поколение Ford Ranger Wildtrak идва и със сериозно мултимедийно обезпечаване. В това число са включени Bluetooth® интерфейс, USB и iPod свързаност, гласов контрол върху аудиосистемата, навигационна система с петинчов цветен дисплей и други.

Ford Ranger Wildtrak идва в комбинация с нов 2.2 литров, четирицилиндров, турбодизелов двигател. Максималната му мощност е 150 конски сили, а максималният въртящ момент е 375 Нм. 200 конски сили и 470 Нм пък генерира новият 3.2 литров, петцилиндров дизелов мотор. От Ford са предвидили шестстепенна механична предавателна кутия и също така шестстепенна, роботизирана нова трансмисия.

Освен на комплекта предпазни въздушни възглавници, бъдещите собственици на Ford Ranger Wildtrak ще могат да разчитат на отлична безопасност и благодарение на наличните електронна стабилизираща програма, система за контрол на сцеплението при спускане, адаптивен контрол на натоварването, система за подпомагане на потеглянето по наклон и други. Новият Ranger Wildtrak също така е и в състояние да прекоси която и да било река, стига дълбочината й да не е повече от 80 сантиметра (върхов резултат за сегмента).

 
Ключови думи:   ford, ford ranger
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте