Автосалон Женева 2011: Нова “черешка” от Range Rover

Общи 09 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2668 посещения | без коментари

Класическо излъчване, модерни технологии непоколебимо внимание към детайлите... Това е новият Range Rover Autobiography Ultimate Edition, който ще отбележи световната си премиера по време на международното изложение в Женева през март.

От легендарната марка споделят, че новият Range Rover Autobiography Ultimate Edition е най-луксозният представител на своето моделно портфолио. Доказателствата за това са наистина много, но е напълно достатъчно да споменем стандартното вграждане на Apple iPad (2 броя), ръчно обработената и съшита естествена кожа, и направеният от тиково дърво под на товарното отделение.

Силно впечатление в интериора на Range Rover Autobiography Ultimate Edition, освен високо качествените материали и прецизната сглобка, правят и двете отделни задни седалки, разделени от многофункционална средна конзола.

Range Rover Autobiography Ultimate Edition ще дебютира с два уникални нови цвята- Roussillon Red и Otago Stone, налични само за специалната версия двадесетцолови многоспицови джанти и специална емблема на вратата на багажника. От компанията са предвидили възможност за поръчна на пакета Exterior Design Pack, както и на допълнителни странични сгъваеми степенки.

Range Rover Autobiography Ultimate Edition ще се предлага с 4.4 литров LR-TDV8 дизелов двигател с 313 конски сили и 700 Нм, който ще бъде комбиниран с роботизирана осемстепенна предавателна кутия. "Съчетанието ще гарантира ускорение от 0о до 100 км/ч за около 7.5 секунди. Традиционалистите може би ще изберат петлитровият LR-V8 задвижващ агрегат с неговите 510 конски сили и 625 Нм, и с ускорение от 0 до 100 км/ч за около 6 секунди.

От компанията коментират, че от новият Range Rover Autobiography Ultimate Edition ще бъдат произведени само 500 бройки и то само по клиентска спецификация.

 
Ключови думи:   apple ipad, autobiography, range rover, rover auto
 

Снимки


 

Пантомима на деня Пантомима на деня
09 февруари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте