Пантомима на деня

Общи 09 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2794 посещения | без коментари

При получаването на наградата си за най-добър дизайнер Петер Шрейер, старши вице-президент по дизайна на KIA Motors Corporation сподели: "Винаги съм казвал, че емоцията е неразделна част от автомобилния дизайн. Точно това се опитвам да правя в промяната на дизайна на моделите на KIA. Новият преден дизайн на нашите автомобили, известен вече като "тигров нос" е само един от изразите на тази промяна."

След това маестрото,като истински човек на изкуството демонстрира, че разбира и от други негови клонове, изигравайки като професионален мим, това което е направил с предниците на новите модели на KIA и продължи: "Искам да благодаря на членовете на журито AUTOBEST за честта с която ме удостоиха, давайки ми наградата DESIGNBEST за 2010-а година. Имате голямо и уникално дело в нивата на европейската автомобилна журналистика. Поздравления!"

 
Ключови думи:   autobest, kia, kia motors
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте