Автосалон Женева 2011: Opel показа Zafira Tourer Concept (Видео)

Общи 25 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3890 посещения | без коментари

Opel разпространи нова информация и видео на концептуалната си разработка Zafira Tourer Concept, която очакваме да видим за първи път по време на международното изложение в Женева (3-13 март). Спроде официалното изявление на марката, концепцията демонстрира част от дизайн и технологичните новости, които трябва да очакваме от новото поколение на Zafira, като го прави със стил и елегантност, присъщи за премиум автомобилите.

Ергономичният интериор на Opel Zafira Tourer Concept е осветен в максимална степен благодарение на панорамното предно стъкло, което се слива в стъкления таван и завършва в задната част на автомобила. Седалките на концепцията се явяват еволюция на познатата гъвката модулна система Flex7. След сгъването и цярлостното прибиране в пода на третия ред седалки, автоматично, но след натискане на съответния бутон, петместната конфигурация може да бъде трансформирана в стилна четириместна със сериозно елитарно излъчване.

Задвижването на Opel Zafira Tourer Concept, която разполага с FlexRide адаптивно окачване, е поверено на високоефективен 1.4 литров турбоагрегат, който е оборудван с автоматична система за икономия на горивото Start/Stop.

Видео

 
Ключови думи:   opel zafira
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте