Автосалон Женева 2011: Нова информация за Volkswagen Tiguan

Общи 25 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3968 посещения | без коментари

Volkswagen разпространи нова информация за обновената версия на компактния си всъдеход Tiguan, който ще дебютира на салона в Женева (3-13 март). След повече от 570 000 реализирани представителя, по-малкият брат на Touareg, обещава да предложи на потребителите стилизиран дизайн в познатите две екстериорни изпълнения- Track & Style и Sport & Style, редица нови технологични нововъведения, три нови задвижващи агрегата и цена, напълно сравнима с тази на все още актуалната си версия.

В екипировката на освеженият Volkswagen Tiguan, който ще бъде лансиран на европейския пазар през август, ще могат да бъдат включени адаптивни предни светлини, система за предупреждаване при неволно пресичане на осевата линия и други.

Три от наличните седем двигателя за обновената версия на Tiguan са нови за модела. Четирите бензинови TSI задвижващи агрегата обещават максимални мощности от 122 до 210 конски сили, а трите дизелови покриват диапазона от 110 до 170 конски сили. Освежената версия на кросовъра ще може да бъде оборудвана и с роботизирина седемстепенна предавателна кутия.

 
Ключови думи:   amp, volkswagen, volkswagen tiguan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте