Автосалон Париж 2010: Opel GTC Paris

Общи 08 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1926 посещения | без коментари

По-малко от месец преди началото на най-голямото автомобилно изложение в Европа за тази година, Opel разпространи първата по-подробна информация и скици на новата концептуална разработка GTC Paris.

Тривратият компактен модел, който е дълъг 4.46 метра, излъчва стабилна доза динамика, но от Opel обещават, че във вътрешността му могат да намерят комфорт петима възрастни. Успоредно с това, германската компания са оборудвали концептуалната разработка Opel GTC Paris с оптимизирана спортна версия на адаптивно окачване FlexRide, а стъпката на колата се осъществява посредством гуми, монтирани на 21-цолови джанти.

Под предния капак на концепцията Opel GTC Paris е монтиран високо ефективен двулитров турбо задвижващ агрегат, за който от компанията не споменават с каква максимална мощност е. За постигането на по-добра горивна икономичност, тривратият модел, който по всяка вероятност ще бъде използван като основа за разработката на версията купе на новото поколение Astra, е екипиран с автоматична система Start/Stop за гасене/стартиране на двигателя. Предавателната кутия е шестстепенна механична.

 
Ключови думи:   astra, gtc paris, opel gtc
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте