Ford F-150 SVT Raptor вече и с двойна кабина

Общи 08 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1920 посещения | без коментари

В списъка на новостите при Ford F-150 SVT Raptor 2011 SuperCrew е нов вариант на боядисване – сребърен металик с черни апликации, ново табло, 4,2-инчов цветен екран на централната конзола, камера за заден ход, електропривод за сгъване на огледалата и система за дистанционно задействане на мотора.

От гаматa липсва 5,4-литровия осмак и пикапът ще се предлага само с 6,2-литров V8 с мощност 411 к.с. и максимален въртящ момент от 587 Нм, кулиран с шестстепенна автоматична кутия.
Ford F-150 SVT Raptor може да дърпа прицеп с маса до 3,6 тона и има увеличен до 136 литра резервоар.

Версията на пикапа с двойна кабина е с увеличено с 30,5 сантиметра междуосие, като се запазва 1,6-метровия товарен леген. Колата е с усилено оф-роуд окачване, диференциал с електронно управление, система за помощ при спускане, увеличени следи и специален оф-роуд режим, който задържа автоматика по-дълго време на всяка предавка.

 
Ключови думи:   411, f 150 svt, ford, Ford F 150
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте