Американско-италиански прелести

Общи 03 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3530 посещения | без коментари

От Fiat Group не можаха да предложат Chrysler 200 с дизелов двигател за европейския пазар, затова вариантът за седан с емблемата на Lancia отпадна. Италианците все пак решиха да направят открита версия на модела и така се роди новата Lancia Flavia. Кабриолетът от среден клас е вече на пазара.
Дългата 4,9 метра Flavia се предлага с 2,4-литров, 4-цилиндров бензинов двигател с мощност 168 к.с. при 6000 об/мин и 220 Нм въртящ момент. Движението се предава на предните колела посредством 6-степенна автоматична скоростна кутия.
Моделът се предлага само в един вариант на оборудване и той включва кожен салон, електронна стабилизираща система (ESC), тракшън контрол, антиблокираща система (ABS), четири въздушни възглавници, мултимедиен пакет Uconnect със сателитна навигация и озвучаване от Boston Acoustics.

 
Ключови думи:   boston acoustics, chrysler, fiat, fiat group, lancia, lancia flavia
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте