Design Award 2012: участвайте в новия конкурс на AUTO BILD

Общи 02 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2920 посещения | без коментари

Започна гласуването за най-новия конкурс на AUTO BILD - за избор на най-красивия автомобил на годината. Този път сме решили да отличим куража да бъде създадено нещо различно, смелостта да бъде поставена Красотата пред Функционалността. До 13 юли можете да избирате своя фаворит – във всяка една от петте категории, сред общо 141 модела. Каним ви да участвате и в определянето на шестия победител - „Автомобилът на Автомобилите“ – този, който според вас заслужава да бъде Номер 1 сред всички претенденти.

Гласувайте в конкурса на AUTO BILD тук.

А ние сме приготвили много подаръци. Осем от вас ще получат модели на спортни автомобили от Златната колекция на Burago в мащаб 1:18 – сред които легенди като Porsche 911 и Mercedes-Benz 300 SLR M.M. от 1955 г. Двама ще се сдобият с колекционерската книга за историята на Porsche, други двама ще могат да прочетат историята на „Черните кончета“ от Ferrari. Ще дадем и два комплекта луксозна мъжка козметика. Приготвили сме и 20 утешителни подаръка – каталози с премиерите на завършилото наскоро изложение AUTO BILD Show 2012 и уникалното издание, посветено на 125 години от създаването на автомобила.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте