Булвария навърши 20 години

Общи 01 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2535 посещения | без коментари

През 2011 година Булвария празнува 20 години от своето създаване. Компанията ще отбележи своята годишнина с нови предложения, услуги и награди. Тя постави началото на дилърската мрежа на Opel в България, създаде и предложи услугата „собствен лизинг” и беше първият дистрибутор, предлагащ финансиране при покупка на нови автомобили. В бъдеще компанията планира да построи нов продажбен и сервизен комплекс на ул. „Орион“ №84, който ще бъде съобразен с последните изисквания на GM за посрещане и обслужване на клиенти на марките Opel и Chevrolet. В него за пръв път в България ще бъдат осъществени най-новите архитектурни концепции, предназначени за автосалони – Black Box на Opel и White Pearl на Chevrolet. Заедно с това, Булвария ще посрещне в новите си центрове своите първи клиенти заедно с откриването на Южната тангена на Люлин. Бъдещите й планове включват разщиряване на присъствието във Варна и в Североизточния регион на България с откриването на сервизни и продажбени центрове на Opel и Chevrolet, поне в още два окръжни центъра.
С две думи Булвария предлага на своите клиенти и партньори обслужване при максимално удобство. От една страна като част от Еврохолд и от друга – част от дилърската мрежа на най-големия производителна автомобили GM. Компанията съчетава автомобил, финансиране, застраховане и поддръжка в различни продукти, създадени според специфичните нужди на всеки един клиент.

 
Ключови думи:   chevrolet, opel, white pearl
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте