Мото-Пфое разкрива магията на съвършения британски лукс

Общи 01 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2670 посещения | без коментари

На 31 май на бул. „Сливница” 444 в София, Мото-Пфое официално откри изцяло обновеният автосалон на едни от най-престижните брандове в премиум сегмента – Jaguar, Range Rover и Land Rover. Шоурумът отговаря на най-новите стандарти на британските марки, които са в сила от края на миналата година. Според специалисти автосалонът е един от най-луксозните и модерни в цяла Европа. Той е оборудван с най-актуалните мултимедийни системи за конфигуриране на автомобили с touch screen система и е готов да посрещне и най-взискателните клиенти. Простира се на площ от 465 кв.м. Обзаведен е с премиум продукти на водещи международни производители на мебели и осветление. Освен в интериора, автосалонът е получил също сериозно обновление и отвън. Пилонът инкорпорира марката Range Rover, а фасадата е променена спрямо изискванията на производителите.
Изцяло обновеният автосалон на Jaguar, Range Rover и Land Rover е инвестиция на Мото-Пфое в чест на 20-годишния юбилей на компанията.
Забележително е, че за първите 4 месеца на годината продажбите на всяка една от трите марки са се повишили със 100%. Разбира се, това им отрежда и значително по-голям пазарен дял.
За откриването на автосалона специално пристигнаха двама гости от топмениджмънта на трите британски бранда – Волфганг Юнгерер – генерален мениджър на Jaguar за Европа и Каталин Константин – регионален мениджър за България.
По време на събитието беше дадена и допълнителна информация за най-новия хит в автомобилния свят – Range Rover Evoque. Интересът към компактния всъдеход в премиум сегмента е огромен, като годишната му квота за България е вече почти продадена.

 
Ключови думи:   jaguar, land rover, range rover, touch screen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте