Газовите уредби стигат и до новите коли

Общи 11 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7725 посещения | без коментари


Втечненият газ става все по-актуално гориво – особено при сегашния тренд на цените на петролните деривати. А за съжаление вероятността тенденцията да се обърне и цените да тръгнат надолу е малка. По традиция у нас обаче втечненият газ се смята за присъщ на старите коли, а монтирането на газови уредби на повечето нови коли е свързано с опасност от загуба на гаранцията и други проблеми. Все повече произовдители обаче откриват перспективите на този тип гориво и предлагата фабрично монтирани уредби. Някои от вносителите пък се нагръбват с монтаж на подобни уредби у нас като поемат риска от повреди и запазват гаранционното обслужване като при нормалните бензинови и дизелови версии.
Подобни новости има и на софийския автосалон. Една от привлекателните в ценово отношение е на щанда на Skoda, където се предлага Octavia Tour с 1,6 литров бензинов двигател с мощност 102 к.с. Става дума за предишната версия на Octavia, която може да бъде оборудвана с газова уредба и има категория N1. По този начин както продажната цена, така и разходите за експлотация се намаляват значително.

 
Ключови думи:   images, octavia, Skoda
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте