Предимството на N1

Общи 11 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8010 посещения | без коментари

Експонатите на щанда на Mazda спешно бяха украсявани с нови стикери в средата на първия работен ден на Софийския автосалон. Това бяха надписи, поясняващи, че три от моделите са хомологизирани с категория N1, което значи че фирмите могат да ползват данъчен кредит при покупката им и на практика да намалят цената с 20%. Тази особеност на българския пазар се оказва твърде важна, особено в кризата. Огромната част от купувачите на нови коли са фирми, регистрирани по ДДС и за тях възможността да „икономисат” този данък е твърде привлекателна. Това постави на изпитание и гъвкавостта на производителите. Онези от тях, които пригодиха бързо моделите си към категория N1, получиха и конкурентно предимство на българския пазар.
Още в първия работни часове на автосалона на щанда да Mazda бяха подписани 3 сделки. Проявеният интерес от посетителите дава основания за надежди, че ще има много други. И ваби(ието на продукти с категория N1 е един от факторите за успешните сделки.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте