Започнаха тестове на BMW Серия 4

Общи 26 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3735 посещения | без коментари

Това e новото BMW Серия 4 купе. Моделът с кодово име F32 бе заснет по време на тестове на писта. Очаква се да се появи в средата на 2014 г., като част от радикалната промяна в моделната гама на Серия 3. Според нея новите версии купе и карбиолет на Серия 3 ще преминат в Серия 4, така както вариантите от Серия 5 купе и кабриолет, бяха преместени в Серия 6.
Двигателите ше останат същите, както в Серия 3. Към тях ще се прибави нов 2-литров 4-цилиндров бензинов агрегат с турбокомпресор, койот ще се използва в BMW 428i.
Приемането на Серия 4 ще повлияе и на спортното M3. Версиите купе и кабриолет на M3 също ще се преименуват в M4. Те ще се появат в края на 2014 г, или шест месеца след излизането на стандартната Серия 4.
BMW планира да добави нов модел в Серия 3. Това ще бъде GT кросоувър с кодово име F34 и ще стартира през 2013 г.
Предвижда се и нов модел GranCoupe, който най-вероятно ще попадне в Серия 4. Купето с четири врати, ще бъде подобно на предстоящата концепция Серия 6 GranCoupе. Моделът ще получи шасито и междуосието на 3GT и ще се конкурира с Adui A5 Sportback.

 
Ключови думи:   bmw, f32, f34
 

Снимки


 

Lexus показа GS 450h F-Sport Lexus показа GS 450h F-Sport
26 октомври 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте