Lexus показа GS 450h F-Sport

Общи 26 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3995 посещения | без коментари

Lexus представи GS 450h F-Sport, седмица преди да дебютира на тунинг шоуто SEMA в Лас Вегас. Хибридът е получил спортно адаптивно окачване, олекотени спортни спирачни апарати с по-големи дискове и интегрирана четириточкова кормилна система.
Външните промени включват – 19-цолови джанти, обути в гуми с размери 235/40/19 отпред и 265/35/19 отзад, нова задна броня и заден спойлер. В интериора на F-Sport се предлагат педали и декоративни елементи от алуминий и кожен волан. Като стандарт за всички GS модели се предлагат четири режима на шофиране – Eco, Normal, Sport S и Sport S +. Така потребителите ще могат да максимизират ефективността на автомобила и неговите динамични характеристики.
Бензиновият V6 агрегат и електромоторът на GS 450h F-Sport няма да получат повече мощност. Според слухове Toyota планира да оборудва новото поколение GS с модифициран 4,8-литров V10 двигател от LFA, който ще постави автомбила в конкурентния клас на BMW M5.

 
Ключови думи:   bmw, bmw m5, gs 450h, lexus, lexus gs, toyota
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте